Nu befinner jag mig i Östersund, Jämtland och kan hjälpa hundägare med hundars oönskade beteenden eller de problem som kan uppstå när man har hund såsom: rädslor, stress, hundmöten, bilåkning, skällande, separationsproblem, aggressioner, ljudrädslor mm.

Du får individanpassad hundträning, kartläggningssamtal, problemutredning men även hundägarcoachning.

Vidare kan jag hjälpa er med beteenderådgivning via telefon- eller videokonsultation så jag kan vara till din hjälp även på distans och vid rådgivning när du behöver.

Som Diplomerad Hundpsykolog och BeteendeCoach hjälper jag dig som hundägare att förändra de negativa beteenden och känslor som du kan uppleva i din och hundens vardag så att du och din hund kan få ert bästa möjliga liv tillsammans – ett liv i harmoni ❤️

Vid önskemål om hjälp eller vid frågor så ring mig gärna! 076-1171600 /Monika

Vill du ha kortare rådgivning så är du också välkommen att ringa och boka in samtal!

Hundpsykolog Östersund

Av Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *