NYHETER

Oktober 2023

BOKMANUS KLART.

Ett till av mina bokmanus är klart.

Ett ord, många tankar, tid, ännu mer ord och tid för att sortera tankarna till att bli ord och meningar nedskrivna. Ändringar. Ord, meningar, stycken, kapitel och prolog och epilog. Korrekturläsning av flera…

Så underbart härligt att kunna skicka iväg till förlaget. Äntligen då jag hade det mesta klart i mars månad men på grund av sjukdom och behandlingar har denna bok legat på vänt till nu när jag kunnat färdigställa.

Boken är en faktabok för hundintresserade, ett hjälpmedel för hundutbildning och för de som arbetar med hund. Den är heltäckande i sin genre. Mer kan jag inte berätta idag förrän den är klar för publicering. Mer info kommer när jag vet när den är färdig. /Monika 📕📚

VALPAR

!!! Valpar planeras av Arinzanos Bounty “Kenya”, våren 2024, vid intresse passa på att höra av er i god tid för frågor och för att ställa er i kö. !!!! /Monika

Avläsare för micro-chip finns att låna vid behov!

Får ni ej tag i polis eller veterinär vid upphittad hund så har jag en avläsare för micro-chip. Det gör att hundens ägare kan återfinnas då chipnummer går att söka via jordbruksverkets hundägarregister. (Om inte ägaren valt att ha sina uppgifter dolda)

_upscale

Bjuder på lite härliga sommarbilder ❤️

2022-08-04

FULLBOKAT! Aktiverings- och berikningsträffar – startdatum 7:e september kl 18.30

  • 3 tillfällen,
  • Ledare: Monika Haagensen, Hundpsykolog & beteendecoach
  • Max. 5 deltagare
  • Plats: Valla, Frösön
  • Anmälan görs via mail ( monika@monikashundservice.se )

Tre roliga och inspirerande träffar där du får utöka ditt och din hunds gemensamma aktiviteter för att kunna använda er av för att få bättre kontakt och ha ännu roligare när ni är ute på promenader och äventyr. Den så viktiga berikningen för era hundar går vi igenom och här får ni med er konkreta tips och praktiska övningar för att kunnaerbjuda era hundar de berikningar dom behöver. Väl mött!

Jag är utbildad Hundpsykolog-BeteendeCoach, Hundinstruktör/AktiveringsCoach och haft min kennel: Gornics kennel i 26 år i år!

Chica Preciosa del Rabadan

Som hundpsykolog hjälper jag hundägare som vill ha rådgivning och hjälp med sin hunds oönskade beteenden. Ibland kan det räcka med ett samtal, i andra fall finns jag så ni kan komma till mig eller jag till er. Det har även fungerat via videomöten där vi tränar aktivt tillsammans beroende på beteende.
Jag finns från Jämtland ända ner till hela Västmanland och även orterna emellan och på distans kan jag hjälpa i hela Sverige eller hänvisa till hundpsykolog i närheten av dig,  beroende på din önskan som hundägare!

————————————————


Mellan 1:a maj och 31:a juli får ni hela 30% rabatt på priset för att fira min hundpsykologexamen.

HUNDPSYKOLOG – BETEENDECOACH

Jag är nu färdig HUNDPSYKOLOG – Beteendecoach!

Vid bokning (start) mellan 1:a maj till 31:a juli har jag ett fin, fint erbjudande till er hundägare som behöver hjälp med er hunds beteende. Det kan vara separationsbesvär, aggresivitet, hundmöten, skällande, drag i koppel, resursförsvar och andra typer av beteenden som du som hundägare känner att du behöver hjälp med.

Jag tar givetvis inget betalt för ett första rådgivningssamtal men jag vill att ni först kontaktar mig via mail så vi kan boka in första rådgivningssamtalet. monika@monikashundservice.se

Mellan 1:a maj och 31:a juli får ni hela 30% rabatt på priset för att fira min hundpsykologexamen.

/Monika

Nyheter Januari 2022. Nu är jag godkänd mentor hos Svenska PedagogHundsinstitutet, SPI

www.pedagoghunden.se


~

Här finns mycket att läsa, från rasens ursprung, lite om mig, mer info om hundarna och en lista på de tjänster jag kan hjälpa er med. Titta runt och ring mig gärna om det är något du undrar över. /Monika
Jag och Chica är ett utbildat besöks och terapihundsekipage via Svenska pedagoghundsinstitutet (SPI) och arbetar med besöks – och terapihundtjänster.
Jag har fortsatt att studera hos SPI. Min hundpsykolog-beteendcoachutbildning startade den 1/3 2021.
Mer saker kommer hända på förhösten, något mycket spännande…

https://www.youtube.com/channel/UCJhC0iyYMNlfC


https://www.youtube.com/channel/UCJhC0iyYMNlfC
https://skk.se/contentassets/542d2ceeb419439ab1acf6fa5cff3f6c/banners/webbannons-sjalvklart-vit-350x700px.png

Chica – Kenya – Cookie

https://www.instagram.com/chicaycookiepdae

https://skk.se/contentassets/542d2ceeb419439ab1acf6fa5cff3f6c/banners/webbannons-sjalvklart-vit-350x700px.png

https://skk.se/contentassets/542d2ceeb419439ab1acf6fa5cff3f6c/banners/webbannons-sjalvklart-vit-350x700px.png

MONIKA
• +46761171600