Våra tjänster

🐾

VÅRA TJÄNSTER

Skicka önskemål om tid (sms) till 076-1171600 eller maila mig monika@monikashundservice.se

———-‐———————————————————-:

🟠 KORTARE RÅDGIVNINGSSAMTAL Boka in ett kortare samtal för att ställa fråga/frågor om beteende hos eller träning av hund. Ibland räcker det med ett samtal med råd och stöd för att själv komma vidare. Skicka önskemål om tid till 076-1171600 eller maila mig monika@monikashundservice.se

🐾

🟠 RÅDGIVNING OCH TRÄNING AV
HUNDPSYKOLOG & BETEENDECOACH inkl. kartläggningssamtal, beteendeutredningar

1 timme
1,5 timme
3 timmar, (2-3ggr)
4 timmar, (3-4ggr)

🐾

🟠 PRIVATTRÄNING – 45 minuter

🐾

🟠 GRUPPTRÄNING max 3-5 personer i gruppen

🐾

🟠 HUNDPSYKOLOG-COACHNING – vid önskemål om hjälp till beteendeförändringar hos hund, stort som smått – Pris ges efter uppdragets art.

🐾

🟠 HUNDPSYKOLOG-COACHNING – på distans, via Teams, videosamtal eller telefon.

1 timme
2 timmar

🐾

🟠 AKTIVERINGS- och BERIKNINGSTRÄFFAR ordnas regelbundet när minst tre anmält sig.

3 tillfällen, kvällstid eller helg. Max 5 deltagare. – Plats: Östersund, (lugnvik, campus) Frösön (lövsta, valla). Västerås (Oxbacken, Rocklunda IP) – Anmälan görs via mail (monika@monikashundservice.se )

Tre roliga och inspirerande träffar där du får utöka ditt och din hunds gemensamma aktiviteter att kunna använda er av för att få bättre kontakt och ha ännu roligare när ni är ute på promenader och äventyr. Den så viktiga berikningen för era hundar går vi igenom och här får ni med er konkreta tips och praktiska övningar för att kunna erbjuda era hundar de berikningar dom behöver. Väl mött!

🐾

🟠 PRIVATTRÄNING av hund – 45 min

🐾

🟠 KONSULTUPPDRAG – Pris beroende på uppdrag!

🐾

🟠 FÖRELÄSNINGAR – arvode beroende på vilken föreläsning det gäller och hur lång tid den beräknas ta. Kontakta mig för mer info om vilka föreläsningar som finns och om ni önskar boka in mig som hundpsykolog för frågestund för vänner, klubb etc.

🐾

Att boka in Hundpsykolog eller hundinstruktör är inte svårt. Kontakta mig med ditt ärende/önskan via mail: monika@monikashundservice.se

Vi är försäkrade hos Swedea för er och vår skull.

-Det är hos Svenska pedagoghundsinstitutet SPI https://www.pedagoghunden.se jag gått min utbildning till BeteendeCoach/Hundpsykolog. och till Hundinstruktör/AktiveringsCoach!

Givetvis arbetar jag helt under sekretess!.

Välkomna!

MONIKA
• +46761171600
• monika@monikashundservice.se
• Västerås och Östersund