Vi är glada att meddela att våra öppna träningar och våra hundpromenader för våren 2023 snart startar!

All träning sker med positiv förstärkning och utgår från ekipagen individuella önskemål och förmåga. Du bestämmer själv vad du och din hund tränar. Här får ni samtidigt som andra träna era hundar.

På våra öppna träningar har ni möjlighet att prova på olika saker från gång till gång om ni vill, det är helt beroende utifrån deltagarnas önskemål. Ibland tränas olika moment i vardagslydnad, följsamhet, stadga, hundmöten, avledning mm. Ibland tränar vi efter förutbestämt tema.

• Hundinstruktör och/eller hundpsykolog finns på plats med egna hundar för att hjälpa er om ni behöver.

Föranmälan krävs till både öppna träningar och hundpromenader till 076-1171600, då vi har en begränsning av deltagande ekipage för att kunna ge er bästa möjliga hjälp.

Pris: 100 kr inkl. moms per tillfälle. Vid förköp av 10 ggr så kostar det 700 kr inkl. moms. Priserna gäller både öppen träning och hundpromenader. Betalas via swish eller kontant vid anmälan.

Datum för öppen träning är torsdagar, jämna veckor, klockan 18.30.

9/3, 23/3, 20/4, 4/5, 18/5, 1/6 och 15/6

Gemensamma hundpromenader

Datum för gemensamma hundpromenader är torsdagar, ojämna veckor, klockan 18.30.

16/3, 30/3, 27/4, 11/5, 25/5 och 8/6

På de gemensamma hundpromenaderna går vi tillsammans med våra hundar, ekipage för ekipage. Under promenaderna och träning får inte hundarna hälsa på varandra utan här tränar vi på att förstärka kontakten mellan ägare och hund. Här tar vi hänsyn till varandra och låter alla få lyckas. Plats i ledet och avstånd till övriga anpassas efter de olika hundarnas behov.

Givetvis finns det ledare med för att finnas till hjälp även här.

Välkomna!

Av Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *