Vi har just flyttat hit från Västerås där vi avslutat våra uppdrag!

Jag är dessutom utbildad Hundpsykolog-BeteendeCoach.

Som besöks- och terapihundsteam kan vi, (jag och hunden), arbeta inom sluten vård, omsorgsverksamhet, äldreboenden, palliativ vård, kyrkor, mötesplatser, vid svåra samtal, hemma hos behövande även besök hos personer som upplever ensamhet, NPF-diagnoser, ångest, självskadebeteende. Chica jobbar även fint med människor med svåra psykiatriska diagnoser. Det är lätt att boka in oss, verksamheten, anhörig eller du själv kontaktar mig! /Monika och Chica 🧡

Som hundpsykolog hjälper jag hundägare som vill ha rådgivning och hjälp med sin hunds oönskade beteenden. Ibland kan det räcka med ett samtal, i andra fall finns jag så ni kan komma till mig eller jag till er. Det har även fungerat via videomöten där vi tränar aktivt tillsammans beroende på beteende.
Jag finns från Jämtland ända ner till hela Västmanland och även orterna emellan. på distans kan jag hjälpa i hela Sverige eller hänvisa till hundpsykolog i närheten av dig,  beroende på din önskan som hundägare!

————————————————


Mellan 1:a maj och 31:a juli får ni hela 30% rabatt på priset för att fira min hundpsykologexamen.

HUNDPSYKOLOG – BETEENDECOACH

Jag är nu färdig HUNDPSYKOLOG – Beteendecoach!

Vid bokning (start) mellan 1:a maj till 31:a juli har jag ett fin, fint erbjudande till er hundägare som behöver hjälp med er hunds beteende. Det kan vara separationsbesvär, aggresivitet, hundmöten, skällande, drag i koppel, resursförsvar och andra typer av beteenden som du som hundägare känner att du behöver hjälp med.

Jag tar givetvis inget betalt för ett första rådgivningssamtal men jag vill att ni först kontaktar mig via mail så vi kan boka in första rådgivningssamtalet. monikashundservice@outlook.com

Mellan 1:a maj och 31:a juli får ni hela 30% rabatt på priset för att fira min hundpsykologexamen.

Erbjudandet gäller för de 10 första som bokar tid under denna period!

/Monika Haagensen

Av Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *